Shamanic Systemic Healing Circle

 

 

 

We openen de cirkel vanuit een sjamanistische kijk, we staan stil bij de verbinding die je met jezelf maakt en met de groep die aanwezig is. In een meditatie vragen wij het Universum om de spirits van gidsen, krachtdieren, voorouders om ons te begeleiden in een helende ceremonie. Door de vier windrichtingen in te zetten openen wij de "sacred healing space", een verbinding die gevoeld wordt.


Genezing van familiesystemen is een van de grote gaven die we onszelf, onze familie en onze nakomelingen en voorouders kunnen geven. We weten dat trauma epigenetisch van generatie op generatie wordt doorgegeven. Studies tonen aan dat de angsten die we in ons lichaam koesteren niet per se persoonlijk zijn. Ze zouden het onverwerkte trauma van generaties terug kunnen zijn.


"Als trauma van generatie op generatie kan worden doorgegeven, geldt dat ook voor genezing en welzijn."
Er is kracht "wanneer twee of meer samenkomen". Daarom leiden wij een groeps energetische healing - er is kracht in het collectieve veld die wordt gegenereerd door het samenkomen van individuen met een gemeenschappelijk doel. Dit geldt voor familiesystemen die zich verenigen met een gedeelde intentie om te genezen, om een ​​einde te maken aan het lijden dat van generatie op generatie is doorgegeven. De rimpelingen zijn inderdaad verreikend. Genezing strekt zich uit over tijd en ruimte en raakt degenen die nog geboren moeten worden en degenen die lang geleden zijn overleden.


“Als je diep in de palm van je hand kijkt, zie je je ouders en alle generaties van je voorouders. Ze leven allemaal op dit moment. Elk is aanwezig in je lichaam. Jij bent de voortzetting van elk van deze mensen. "  Thich Nhat Hanh


Door middel van een familieopstelling kom je op soms verbluffende wijze in contact met je ‘familieziel’. Of je het wilt of niet, je familie van herkomst is het belangrijkste systeem waar je deel van uitmaakt.
Het idee achter deze simpele maar doeltreffende werkvorm is dat onze familie en onze voorouders een veel grotere rol in ons leven spelen dan we vaak beseffen.


Soms bots je in je leven keer op keer weer op een zelfde thema of probleem waar je maar geen helderheid in krijgt en dat je verhindert voluit te leven, het lijkt wel alsof het lot je tegen zit.
Een familieopstelling kan op een ontroerende en vaak wonderlijke manier inzicht geven in de onbewuste patronen die daar aan ten grondslag liggen en die vaak al vele jaren doorgegeven zijn van generatie op generatie.


Een familieopstelling verbindt je met jouw familiesysteem, jouw voorouders en hun lot waardoor je zelf terug beweging kunt brengen in wat vast zit, in wat zich steeds maar herhaalt in je leven.
Dit werk kan een verstrekkend effect hebben op alle deelnemers, ook wanneer je tijdens een workshop geen eigen opstelling plaatst.


Verstrikkingen, gebeurtenissen in het verleden die de oorzaak zijn van de huidige problemen. Dit heeft vooral te maken met drie dingen:


1. Er zijn mensen buitengesloten.
2. De orde van geven en ontvangen is verstoord.
3. Iemand heeft niet de plaats in het familiesysteem die bij hem/haar hoort.


Een intensieve en waardevolle healing methode die aangesterkt wordt door een sjamanistische input. Gevoed door de liefde van het Universum. We sluiten de middag af met een meditatie.


*Aanvang is om 12.30 uur.

*Vooraf kan je gesmudged worden.

*Koffie en thee zijn aanwezig. 

*Kosten zijn 35 euro per persoon.

*Gratis parkeren!


*De prijs is hetzelfde voor de persoon die de vraag in brengt als de representanten. Het staat dan ook niet vast wie de hulpvraag zal stellen. In verbinding met elkaar zal dit gevoeld worden.

*Ticket is te bestellen onder het kopje agenda.

 

We hopen je te mogen verwelkomen.

Sabine & Joanne