Ceremonies & Workshops

 

Een grote passie is het geven van ceremonies en workshops. Licht & Liefde overdragen.

Daar waar de leerling leert, leert ook de leraar. Dit is een elke keer weer een waardevol cadeau. 

Elke ceremonie of workshop draagt bij om je hart te openen, om terug te keren in de natuurlijke staat van het hart. Als je hart open staat kan het ontvangen en geven vanuit een pure en zuivere intentie. 

In de westerse maatschappij raken kan dit uit balans raken, de vraag ligt dan... wat heb ik nodig om de lagen die ik eromheen gebouwd heb te herkennen. In het herkennen kan je het erkennen en dan wordt duidelijk wat de illusie is en wat de werkelijkheid is. 

 

Een cacao ceremonie is een echte hartopener, even als de drumcirkel. De drumcirkel in Amersfoort is elke keer weer een feestje. De trillingen van de drum laten je hart dansen en dit resoneert door. 

 

Ik voel me een gelukkig mens dat ik samen mag werken met Elvira, haar liefde voor spirituele groei is hartverwarmend en dit delen wij samen in 'The Healing Circle'.

 

Met Sabine Nandel geef ik de familie opstellingen, waardevolle inzichten die je laten inzien hoe je patronen bij je blijft dragen. Maar hoe je die vanuit een ander perspectief kan inzien. Dit kan een levens verandering zijn. Ik kan Sabine omschrijven als een warme therapeut, die je begeleidt om tot de angel te komen. 

 

Met Laurens Bruning werk ik samen in het geven van de 'Soul Retrieval', een reis naar de beneden wereld. Een wereld waar inzichten gezien worden, Waar je verandering kan brengen daar waar jij vast loopt. Waar jij je ziels wonden kunt helen. Een mooie en verdiepende reis die waardevol is. Laurens is een man met veel kennis in het sjamanisme. De rust die hij uitstraalt maakt deze reis verdiepend en krachtig. 

 

Na de zomer periode geef ik ook weer Reiki Cursussen en workshops.

Spreekt Reiki je aan en wil je dit zelf leren, hou dan de datums in de gaten. Je kunt Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3 en Reiki 3B leren. Ook 1 daagse workshops Reiki met klankschalen of Reiki en werken met kristallen. 

Tussen de cursus datums zit een jaar. Dit jaar is om de kracht van Reiki te laten intrigeren.  

 

Heb je interesse en zijn er nog vragen, wees dan vrij om het te vragen middels het contact formulier of via whatsapp.